Gebruikerservaringen

Bij Frontline-Handbikes hecten wij enorm veel waarde aan de mening van onze klanten en gebruikers. Veel van de tips die wij in het verleden van onze klanten hebben mogen ontvangen, zijn dan ook verwerkt in onze huidige handbikes. Onderstaand een aantal reacties van onze klanten.Peter Starrenburg - Houten 

Ik heb de Frontline aankoppelhandbike nu een jaar en hij

bevalt echt geweldig. Geen lawaai en net zo snel als een gewone fiets. Samen

met mijn vrouw maak ik heel leuke fietstochten, zowel in Nederland als in het

buitenland. De handbike kan namelijk zo mee op de fietsendrager.

 

Nogmaals complimenten. Hier kan geen enkele leverancier van

andere handbikes aan tippen. Sterker nog: Ze zouden van jou kunnen leren op het

gebied van kwaliteit en prijs.


handbike

Rick Bos - Loosdrecht

Omdat ik zelf geen Facebook heb schrijf ik via die van mijn vrouw omdat ik dit jullie niet wil onthouden. Na 25 jaar dwarslaesie kreeg ik artrose in mijn rechterschouder, hierdoor kon ik niet meer zonder elektrische ondersteuning handbiken. Omdat Welzorg alleen de Quickie Attitude wilde verstrekken werd het die. Ik heb in anderhalf jaar 8000km met dat fietst en ontelbare keren bij de fietsenmaker gestaan of Welzorg op bezoek geh...ad omdat dat ding weer kapot was. Op een gegeven moment vond zelfs de gemeente het te gek worden en werd dat ding ingenomen en mocht ik met een PGB een elektrisch ondersteunde aankoppel Frontline kopen.


Ik heb nu in 3 en een halve maand 3200km ermee gereden en volledig probleemloos. Ik zou de twee willen vergelijken als een fiat 500 en een Mercedes Limousine waarbij de Frontline de Mercedes is. Ik ben zo tevreden dat ik nu de Frontline vastframe met in en uitstap lift heb besteld. Oh je en omdat ze bij Frontline echt met je mee denken wordt die zo gebouwd dat je de voorwiel kan omwisselen, zo kan ik elektrisch ondersteund of alleen met armkracht fietsen. Dit was voor mij een must omdat ik wedstrijden wil fietsen en in juni in Oostenrijk aan de battle mee doe en zo ben ingedeeld dat ik niet elektrisch ondersteund omhoog mag.


Na 27 jaar allerlei handbikes te hebben gehad zowel aankoppel als vastframe durf ik te zeggen dat ik een hoop ervaring heb, voor mij is er maar een merk en dat is Frontline.


Andries Riedstra

Zaterdag veertien dagen geleden begaf mijn Tracker 20 E-bike het. De maandag erop kon ik terecht bij Arjan Wilbrink van Frontline-handbikes en na een proefrit in mijn eigen rolstoel samen met Hans een ervaringsdeskundige was ik meteen om.

Afgelopen donderdag de passing en vanmiddag heb ik de Centrale As (nieuwe snelweg Drachten - Dokkum ) ermee ingewijd. Genieten van de perfecte ondersteuning, meestal stand 2 van de 5, waardoor je heel natuurlijk met de rest meefietst.

Arjan, dank voor de snelle service, het perfecte product en de vriendelijke prijs. Je bent iemand met hart voor de zaak.

Andries Riedstra Drachten 

handbike

Tini van Mil

Beste Arjan,

Afgelopen zaterdag heb ik met de handbike de 3000 km gepasseerd  tijdens een fietstochtje naar Duitsland. En dit binnen het eerste jaar dat ik hem heb.

Ik ben nog altijd erg blij met mijn handbike, vooral door het grote bereik.

Bij de ergotherapie in de st Maartenskliniek heb ik hem ook aanbevolen omdat het erg goed bevalt.Ik hoop er nog veel met te fietsen.

Groetjes,
Tini van Mil Vierlingsbeek

handbike

Winohwah Noest

Hallo Arjan,

Eindelijk thuis van een hele vermoeiende maar geweldig succesvolle dag! WAT ZIJN WIJ MEGA BLIJ MET MIJN MOOIE FIETS!!! Nogmaals super dank je wel voor jullie topservice! Zal jullie zeker aanbevelen bij iedereen die het horen wil! Ook bij wie het niet horen wil uiteraard ;-)

Veel groetjes,

Winohwah Noest

handbike

Martijn Schrooten

Hallo Arjan,

Wat een fantatische week hebben wij gehad in oostenrijk.

En hij heeft het gehaald tot aan de top, dit was niet gelukt zonder jullie hulp.

Ik wil jullie dan ook hartelijk danken voor alle inzet en ik hoop dat ik in de toekomst nog eens beroep op jullie kan doen. 
Super bedankt!

Martijn Schrooten
Sporttherapeut


Karel Hutgens

In februari 2014 had ik 18 jaar mijn hoge dwarslaesie C5 en mijn derde handbewogen fiets en rolstoel van Double Performance versleten. Omdat ik inmiddels de 60 voorbij ben kwam voor mij een fiets met ondersteuning in beeld. Ik kende alleen de fiets met ondersteuning van Double Performance die je op 100 meter afstand al aan hoort komen en tegen de 8000 euro kost.

Vanwege de bezuinigingen is ook in mijn gemeente de regel dat je de fiets bijna geheel zelf moet betalen. Daarom ben ik op internet gaan zoeken en kwam bij de firma Frontline terecht. Ze hadden een mooie website waarbij hun modellen er aantrekkelijk bij stonden. Ik heb toen een mailtje naar dhr. Wilbrink gestuurd en kreeg meteen de meest uitgebreide informatie waar ik naar vroeg. Ik stond meteen versteld van de deskundigheid van dhr. Wilbrink. Hij was ook meteen bereid om samen met zijn compagnon (die ook in een rolstoel zit) bij mij thuis een paar modellen te laten zien. Zij namen hier beide uitgebreid de tijd voor, en kon ze ook allemaal goed testen. Dit had ik bij geen enkele firma ooit meegemaakt!!! Uiteindelijk is er een mooi model voor een erg schappelijke prijs uitgekomen, waarmee ik vanaf juni 2014 tot nu ( maart 2015)  al 6000 km. mee gereden heb. Dit alles zonder enkele storing. 

Alle lof voor het model en de service van firma Frontline. Ik weet zeker dat er veel mensen met een beperking, die er op uit willen, veel plezier aan de fietsen van frontline kunnen beleven. 

Met vriendelijke groeten,

Karel Hutgens

 


Arthur van de Toorn

In mijn uitgebreide zoektocht naar een aankopelbare handbike kwam ik uiteindelijk uit bij Frontline. Ik heb meerdere handbikes geprobeerd zoals Double Performance, Roam, Berkelbike, maar geen enkele beviel zo goed als Frontline. 

Hij koppelt zeer gemakkelijk aan en af, heeft als enige een naafversnelling wat veel makkelijker schakelt dan een derailleur waarbij je met je stuur moet blijven draaien tijdens het schakelen, wat heel onhandig is. Heeft 5 standen ondersteuning wat ruim voldoende is. En een uitgebreide display met o.a. snelheid, actieradius, accu percentage en meer. Hij rijdt heel licht en stuurt strak. Rij er zelfs mee door het bos.

Een ander heel groot voordeel is het feit dat alles gemaakt is met Sparta onderdelen waardoor je onderhoud en storingen door je eigen fietsenmaker kan laten doen.

Als enige geeft Frontline de kans om vijf volle jaren garantie bij te kopen. Bij geen enkele andere was dat mogelijk. Dat geeft wel aan dat ze veel vertrouwen hebben in hun product. En terecht! 

Als laatste wil ik nog de uitstekende service van Arjan en zijn collega's noemen. Ze gaan verder met de service dan wie dan ook. Arjan stond altijd voor mij klaar en heeft al mijn mailtjes met vragen (en dat waren er best veel) heel snel en goed beantwoordt, en mij meerdere malen verzekerd dat alles goed zou komen, en dat is ook gebeurd. 

Dat Frontline dan ook nog eens de goedkoopste is, is helemaal mee genomen maar voor mij heeft dat geen enkele rol gespeeld. Ik ging en ga voor de beste!