Gebruikerservaringen

Bij Frontline-Handbikes hecten wij enorm veel waarde aan de mening van onze klanten en gebruikers. Veel van de tips die wij in het verleden van onze klanten hebben mogen ontvangen, zijn dan ook verwerkt in onze huidige handbikes. Onderstaand een aantal reacties van onze klanten.


Peter Starrenburg - Houten 

Ik heb de Frontline aankoppelhandbike nu een jaar en hij bevalt echt geweldig. Geen lawaai en net zo snel als een gewone fiets. Samen met mijn vrouw maak ik heel leuke fietstochten, zowel in Nederland als in het buitenland. De handbike kan namelijk zo mee op de fietsendrager.


handbike

Rick Bos - Loosdrecht

Na 25 jaar dwarslaesie kreeg ik artrose in mijn rechterschouder, hierdoor kon ik niet meer zonder elektrische ondersteuning handbiken. Omdat Welzorg alleen de Quickie Attitude wilde verstrekken werd het die. 


Andries Riedstra - Drachten

Zaterdag veertien dagen geleden begaf mijn Tracker 20 E-bike het. De maandag erop kon ik terecht bij Arjan Wilbrink van Frontline-handbikes en na een proefrit in mijn eigen rolstoel samen met Hans een ervaringsdeskundige was ik meteen om.


Karel Hutgens - Venray

In februari 2014 had ik 18 jaar mijn hoge dwarslaesie C5 en mijn derde handbewogen fiets en rolstoel van Double Performance versleten. Omdat ik inmiddels de 60 voorbij ben kwam voor mij een fiets met ondersteuning in beeld. Ik kende alleen de fiets met ondersteuning van Double Performance die je op 100 meter afstand al aan hoort komen en tegen de 8000 euro kost.

 


Arthur van de Toorn

In mijn uitgebreide zoektocht naar een aankopelbare handbike kwam ik uiteindelijk uit bij Frontline. Ik heb meerdere handbikes geprobeerd zoals Double Performance, Roam, Berkelbike, maar geen enkele beviel zo goed als Frontline. 

Hij koppelt zeer gemakkelijk aan en af, heeft als enige een naafversnelling wat veel makkelijker schakelt dan een derailleur waarbij je met je stuur moet blijven draaien tijdens het schakelen, wat heel onhandig is. Heeft 5 standen ondersteuning wat ruim voldoende is. En een uitgebreide display met o.a. snelheid, actieradius, accu percentage en meer. Hij rijdt heel licht en stuurt strak. Rij er zelfs mee door het bos.

Een ander heel groot voordeel is het feit dat alles gemaakt is met Sparta onderdelen waardoor je onderhoud en storingen door je eigen fietsenmaker kan laten doen.

Als enige geeft Frontline de kans om vijf volle jaren garantie bij te kopen. Bij geen enkele andere was dat mogelijk. Dat geeft wel aan dat ze veel vertrouwen hebben in hun product. En terecht! 

Als laatste wil ik nog de uitstekende service van Arjan en zijn collega's noemen. Ze gaan verder met de service dan wie dan ook. Arjan stond altijd voor mij klaar en heeft al mijn mailtjes met vragen (en dat waren er best veel) heel snel en goed beantwoordt, en mij meerdere malen verzekerd dat alles goed zou komen, en dat is ook gebeurd. 

Dat Frontline dan ook nog eens de goedkoopste is, is helemaal mee genomen maar voor mij heeft dat geen enkele rol gespeeld. Ik ging en ga voor de beste!