Het product

Met onze Frontline-handbikes ervaart u altijd het ultieme natuurlijke fietsgevoel. U bepaalt met uw eigen mogelijkheden wat de motor doet, u houdt de regie. Klinkt dit u vreemd in de oren? Bij normale elektrische fietsen is dat anders al jaren gemeengoed. 

Van die mogelijkheden hebben wij gebruik gemaakt bij het ontwikkelen van onze Frontline-Handbikes. Dat betekent dat wij gebruik maken vangeavanceerde motoren en bewezen accutechniek van gerenommeerde fietsfabrikanten.

Al onze ‘fietsen’ zijn krachtgeregeld. Dat betekent dat een speciale sensor opneemt hoeveel kracht u ontwikkelt en op basis daarvan en de door uw gewenste instelling het systeem u helpt. Stopt u met fietsen dan reageert het systeem subiet. Versnelt u? De Frontline elektronica reageert dan met een gepaste actie. 

Ook zijn onze fietsen uitgerust met een naafversnelling. Grote voordeel daarvan is dat u kunt schakelen als u stilstaat. Dat maakt het mogelijk om onder alle omstandigheden in de laagste versnelling weg te rijden zodat u samen met de motor minder kracht hoeft te geven om op gang te komen.

 

Naar wens kunnen onze handbikes worden uitgerust met een standaard die is voorzien van zwenkwieltjes. Aankoppelen en de fiets daar parkeren waar u het wilt wordt zo kinderspel. 

Door middel van een stuurdemper behoort omvallen tot het verleden. Ook de rechtuit stabiliteit tijdens het fietsen is dankzij deze inrichting gewaarborgd. 

Al onze fietsen zijn uitgerust met een parkeer- en terugtraprem. Het bedieningsmechaniek is netjes weggewerkt in het frame dus geen hinderlijke kabels meer die het aanzicht bederven. 

De ketting is beschermd met een chainglider zodat uw kleding schoon blijft.

Het systeem is voorzien van een duidelijk afleesbaar display, welke alle relevante informatie weergeeft. 

Een zogenaamde gashendel voor weg rijd hulp, of autonoom rijden tot 6 km/uur (ideaal voor wanneer u met uw partner gaat wandelen en samen hand in hand wilt ‘lopen’.)