Onderhoud, garantie & service

Als u in Limburg of Groningen woont, moet u dan voor iedere beurt of reparatie naar Brummen? Nee, onze handbike is opgebouwd uit reguliere fietsonderdelen. Iedere moderne fietsenmaker is bekend met deze techniek en zal zonder veel problemen de meest voorkomende storingen weten op te lossen. Daarnaast heeft hij de elementaire onderdelen gewoon in het schap liggen, geen gezeur dus meer met levertijden.
  

Op maat afgeleverd

Alvorens u tot aanschaf overgaat vragen we u naar onze showroom in Brummen te komen. Bij ons kunt u passen, proberen, experimenteren en proefrijden. Als het even kan vanuit uw eigen rolstoel. Wij hebben namelijk een universele koppeling gemaakt die binnen vijf minuten een solide verbinding maakt met de meest gangbare stoelen. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan staan er twee rolstoelen klaar van waaruit u onze fietsen kunt proberen. 

 

In onze showroom hebben we verschillende modellen staan. In essentie zijn ze gelijk, uitgerust  met hetzelfde regelsysteem. De verschillen betreffen het aankoppelsysteem of het aantal versnellingen de aktie radius of …wat u wilt. Eigenlijk is alles mogelijk, wilt u de rembediening aan de hendels of heeft u liever een terugtraprem? Ons maakt het niet uit, al onze bikes worden in eigen beheer handgemaakt. Eventuele kleine modificaties passen we zonder probleem in dat proces in. Uiteraard moeten ze dan wel tijdens de passing goed zijn doorgesproken.

Heeft u moeite met aankoppelen?

Bespreek het en wij zoeken samen met u naar een oplossing. Desnoods bedenken en maken we een nieuw model waarmee u wel uit de voeten kunt.  


"Desnoods bedenken en maken we een nieuw model waarmee u wel uit de voeten kunt."Dit alles veelal tegen de normale prijs dus geen excessieve meerkosten die uw PGB budget doen verdampen. Transparantie, een lage en eerlijke prijs en een uitstekende prijs/ kwaliteitverhouding staan hoog bij ons in het vaandel!