De koude winterdagen komen er weer aan! Om er toch warmpjes bij te zitten deze winter, hebben we een schootskleed aangepast, speciaal voor de aankoppelbare handbike.

We kregen de laatste tijd veel vragen van klanten of wij ook een zijkoppeling konden fabriceren. Het grootste argument voor deze vorm van aankoppeling is omdat men dan in de winter een kleed om kan doen. We hebben toen alle zijkoppelingen die al bestaan bekeken en zijn tot de conclusie gekomen dat geen enkele van deze koppelingen volledig spelingvrij is. Ook zelf hebben we een poging gewaagd en, hoewel we dicht in de buurt zaten, was deze ook niet 100% spelingvrij te krijgen. Omdat we alleen producten en oplossingen verkopen waar we zelf helemaal achter staan, hebben we besloten om deze niet aan te bieden. Om er in de winter toch lekker warm bij te zitten (met een midden-koppeling), hebben we dit schootskleed ontwikkeld; speciaal voor handbikers!

Het Frontline schootskleed heeft een gleuf in het midden voorzien van klittenband. Op deze manier kan de koppelbuis van de handbike door het kleed aangekoppeld worden aan de rolstoel. Het kleed is gemaakt van zwart nylon met vacht voering aan de binnen zijde. Daarnaast heeft het reflectiestrepen en buisklemmen. Normaal kost het schootskleed €99,= met de “handbike-gleuf” kost hij €134,=.

Interesse in het schootskleed?

Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Brummen.

Frontline Handbikes