91264a39-d4d2-4e30-a74a-bd644eef32a1

Op zaterdag 29 september was het dan eindelijk zover: de allereerste Frontline klantendag om te vieren dat Frontline Handbikes 1 jaar officieel bestaat.

Een aantal maanden geleden ontstond het idee om een leuke dag te organiseren voor alle klanten van Frontline. De afgelopen 5 jaar (eerst als “zijtak” van de fietsenwinkel en later als Frontline Handbikes) hebben we heel erg veel mensen blij kunnen maken met Frontline handbike. Veel van deze mensen hebben we in al die jaren niet meer terug gezien bij ons in de showroom omdat zij het onderhoud lieten uitvoeren bij hun eigen plaatselijke fietsenmaker en daarnaast nooit noemenswaardige problemen hebben gehad met hun handbike. Het leek ons daarom onwijs leuk om deze mensen allemaal weer eens terug te zien.

Na ontvangst hebben al onze klanten deelgenomen aan een fietstocht die is uitgezet door onze nieuwe medewerker Niek. Een tocht van 30 kilometer door de prachtige omgeving van Brummen en omstreken. Vervolgens was er nog tijd om onder het genot van een hapje en een drankje op informele wijze met elkaar kennis te maken en ervaringen uit te wisselen. Al met al een zeer geslaagde dag dat zeker voor herhaling vatbaar is!

Later volgen hier nog meer foto’s én drone-beelden van de Frontline Klantendag 2018!

Frontline Handbikes