In mijn uitgebreide zoektocht naar een aankoppelbare handbike kwam ik uiteindelijk uit bij Frontline. Ik heb meerdere handbikes geprobeerd zoals Double Performance, Roam, Berkelbike, maar geen enkele beviel zo goed als Frontline.

Hij koppelt zeer gemakkelijk aan en af, heeft als enige een naafversnelling wat veel makkelijker schakelt dan een derailleur waarbij je met je stuur moet blijven draaien tijdens het schakelen, wat heel onhandig is. Heeft 5 standen ondersteuning wat ruim voldoende is. En een uitgebreide display met o.a. snelheid, actieradius, accu percentage en meer. Hij rijdt heel licht en stuurt strak. Rij er zelfs mee door het bos.

Een ander heel groot voordeel is het feit dat alles gemaakt is met Sparta onderdelen waardoor je onderhoud en storingen door je eigen fietsenmaker kan laten doen.

Als enige geeft Frontline de kans om vijf volle jaren garantie bij te kopen. Bij geen enkele andere was dat mogelijk. Dat geeft wel aan dat ze veel vertrouwen hebben in hun product. En terecht!

Als laatste wil ik nog de uitstekende service van Arjan en zijn collega’s noemen. Ze gaan verder met de service dan wie dan ook. Arjan stond altijd voor mij klaar en heeft al mijn mailtjes met vragen (en dat waren er best veel) heel snel en goed beantwoordt, en mij meerdere malen verzekerd dat alles goed zou komen, en dat is ook gebeurd.

Dat Frontline dan ook nog eens de goedkoopste is, is helemaal mee genomen maar voor mij heeft dat geen enkele rol gespeeld. Ik ging en ga voor de beste!