karel

In februari 2014 had ik 18 jaar mijn hoge dwarslaesie C5 en mijn derde handbewogen fiets en rolstoel van Double Performance versleten. Omdat ik inmiddels de 60 voorbij ben kwam voor mij een fiets met ondersteuning in beeld. Ik kende alleen de fiets met ondersteuning van Double Performance die je op 100 meter afstand al aan hoort komen en tegen de 8000 euro kost.

Vanwege de bezuinigingen is ook in mijn gemeente de regel dat je de fiets bijna geheel zelf moet betalen. Daarom ben ik op internet gaan zoeken en kwam bij de firma Frontline terecht. Ze hadden een mooie website waarbij hun modellen er aantrekkelijk bij stonden. Ik heb toen een mailtje naar dhr. Wilbrink gestuurd en kreeg meteen de meest uitgebreide informatie waar ik naar vroeg. Ik stond meteen versteld van de deskundigheid van dhr. Wilbrink. Hij was ook meteen bereid om samen met zijn compagnon (die ook in een rolstoel zit) bij mij thuis een paar modellen te laten zien. Zij namen hier beide uitgebreid de tijd voor, en kon ze ook allemaal goed testen. Dit had ik bij geen enkele firma ooit meegemaakt!!! Uiteindelijk is er een mooi model voor een erg schappelijke prijs uitgekomen, waarmee ik vanaf juni 2014 tot nu ( maart 2015)  al 6000 km. mee gereden heb. Dit alles zonder enkele storing.

Alle lof voor het model en de service van firma Frontline. Ik weet zeker dat er veel mensen met een beperking, die er op uit willen, veel plezier aan de fietsen van Frontline kunnen beleven