rick

Na 25 jaar dwarslaesie kreeg ik artrose in mijn rechterschouder, hierdoor kon ik niet meer zonder elektrische ondersteuning handbiken. Omdat Welzorg alleen de Quickie Attitude wilde verstrekken werd het die. Ik heb in anderhalf jaar 8000km met dat fietst en ontelbare keren bij de fietsenmaker gestaan of Welzorg op bezoek gehad omdat dat ding weer kapot was. Op een gegeven moment vond zelfs de gemeente het te gek worden en werd dat ding ingenomen en mocht ik met een PGB een elektrisch ondersteunde aankoppel Frontline kopen.

Ik heb nu in 3 en een halve maand 3200km ermee gereden en volledig probleemloos. Ik zou de twee willen vergelijken als een fiat 500 en een Mercedes Limousine waarbij de Frontline de Mercedes is. Ik ben zo tevreden dat ik nu de Frontline vastframe met in en uitstap lift heb besteld. Oh je en omdat ze bij Frontline echt met je mee denken wordt die zo gebouwd dat je de voorwiel kan omwisselen, zo kan ik elektrisch ondersteund of alleen met armkracht fietsen. Dit was voor mij een must omdat ik wedstrijden wil fietsen en in juni in Oostenrijk aan de battle mee doe en zo ben ingedeeld dat ik niet elektrisch ondersteund omhoog mag.

Na 27 jaar allerlei handbikes te hebben gehad zowel aankoppel als vastframe durf ik te zeggen dat ik een hoop ervaring heb, voor mij is er maar een merk en dat is Frontline.