Niek Klein Kranenberg

Niek is al een tijdje werkzaam bij Frontline, maar we willen u graag meer vertellen over deze verkoop- en productietopper!

 

Na de middelbare school koos Niek voor een sportieve richting en begon een opleiding aan het Cios. Al snel kwam hij erachter dat hij meer gevoel had voor techniek en ging verder in de Bouwkunde. Fluitend haalde hij zijn diploma, waarna hij enthousiast begon aan zijn eerste uitdaging als handbikebouwer bij Frontline Handbikes.

Als productiemedewerker kreeg Niek de kans om zich in korte tijd op vele vlakken te ontwikkelen. Tegenwoordig is hij een veelzijdige kracht die zich bezig houdt met zowel de technische kant als de verkoop van handbikes. “Ik vind het geweldig om het hele proces beet te pakken; van verkoop, naar bouwen tot het uiteindelijk afleveren van de handbike. Het enthousiasme van de klant op het moment van de eerste meters fietsen geeft mij een enorm goed gevoel!” Aldus een enthousiaste Niek.

Inmiddels is Niek niet meer weg te denken binnen Frontline. In de toekomst wil hij zich verder ontwikkelen in het aansturen van de werkplaats en het creëren van nieuwe handbikes.
Waarom Niek het zo naar zijn zin heeft bij Frontline? “Ik werk graag met mijn handen, daarnaast zijn de lijntjes kort en door de informele werksfeer ben ik helemaal op mijn plek hier!”

 

 

Wilt u de ontwikkeling van Niek en Frontline volgen? Via Facebook en Instagram houden wij u op de hoogte!

 

Frontline Handbikes