Frontline Zelfrijdende handbike

De Frontline Zelfrijder is een volledig automatisch rijdende handbike waarbij niet met eigen kracht gefietst hoeft te worden. Het is simpelweg een kwestie van aankoppelen, gas geven & gaan!

De laatste tijd kregen wij het verzoek of hij ook een volledig zelfrijder handbike kunnen leveren. De vraag kwam voornamelijk van mensen met een dermate hoge dwarslaesie of andere aandoening wat fietsen bijna onmogelijk maakt. In veel van deze gevallen hebben we men proef kunnen laten rijden met onze normale elektrisch ondersteunde handbike en deze zo ingesteld dat hij heel veel ondersteuning gaf. De meeste mensen kwamen er toen achter dat het fietsen, met een aantal aanpassingen, tóch mogelijk was!

Ondanks dat we met onze elektrisch ondersteunde fiets een heel erg groot deel van de mensen kunnen helpen, blijft er natuurlijk altijd een groep over waarbij dat geen optie is. We hebben hiervoor, in samenwerking met onze klanten, de Frontline Zelfrijder ontwikkeld. De fiets wordt volledig op maat gemaakt en is aan te koppelen met hetzelfde eenvoudige systeem als onze andere handbikes. De maximum snelheid is 25 kilometer per uur en de fiets heeft een actieradius van ongeveer 50 kilometer. De fiets kost €3495 en daar komt echt niets meer bij!

Proefrit?

Wanneer u overweegt om een Frontline Zelfrijder aan te schaffen dan is het een goed idee om een proefrit te maken. Op die manier kunt u de handbike uitproberen en kijken of de handbike bij u past. Wilt u een proefrit aanvragen? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0575-561426.

Frontline Handbikes