Over ons

 OVER FRONTLINE


handbike

In 2002 startte Arjan Wilbrink met zijn rijwielhandel, Wilbrink Tweewielers te Brummen. In de loop der jaren kreeg hij nogal eens het verzoek om een fiets aan te passen, bijvoorbeeld omdat de eigenaar een beperking had. Hij koos daarbij vaak niet voor een standaard revalidatie oplossing maar bedacht, dankzij zijn creatieve geest,  een eigen praktische weg. Vaak veel goedkoper omdat hij hoofdzakelijk bestaande producten gebruikte. Dit gaf hem veel voldoening. Toen hij met Hans, die al jaren met een ondersteunde handbike door Brummen fietste , in contact kwam en zijn visie ventileerde over de technische mogelijkheden die een moderne elektrisch ondersteunde fiets zou hebben voor een handbike was de klik daar.

Sinds september 2017 heeft Wilbrink besloten om te stoppen met de rijwielhandel en zich volledig te focussen op de handbikes. Zijn zoon, Jesse Wilbrink, is toen ook in de onderneming begonnen. Hij neemt de verkoop en marketing voor zijn rekening zodat Arjan zich helemaal kan richten op het technische aspect.


WERKPLAATS / SHOWROOM


Al onze handbikes worden geproduceerd in ons bedrijfspand aan de Ambachtstraat te Brummen. We beschikken over een grote opslag, spuitcabine en een ruime werkplaats. Daarnaast is er een deel van het pand ingericht als moderne showroom en kantoorruimte.


 MAAK KENNIS MET ONZE MENSEN


Arjan Wilbrink - Frontline-Handbikes

Arjan Wilbrink
Ontwikkeling / Productie


T 06 45 77 08 77
E Arjan@Frontline-handbikes.nl


Jesse Wilbrink - Frontline-handbikes

Jesse Wilbrink
Verkoop / Marketing


T 06 30 40 97 65
E Jesse@Frontline-handbikes.nl


 GEEN FOTO BESCHIKBAAR

Hans
Ervaringsdeskundige