Nieuwe Frontline Handbikes website

De nieuwe website is een feit! Sinds september 2017 hebben we ervoor gekozen om te stoppen met onze fietsenwinkel en ons volledig te focussen op handbikes. In de periode daarna hebben we ons bedrijfspand grondig aangepakt, een nieuw logo laten maken en diverse soorten promotiematerialen laten drukken. Dit allemaal in dezelfde herkenbare huisstijl.

Nu we alles offline voor elkaar hebben zijn onze online platformen aan de beurt! Ons vaste reclamebureau Hilarius B.V. uit Brummen heeft hard gewerkt om een website te bouwen die goed bij ons bedrijf past. De site is helemaal opgebouwd met onze huisstijl die we sinds september al in de showroom hebben toegepast. Onze productpagina’s zijn nog overzichtelijker ingericht en onze nieuwe producten zijn toegevoegd.

Blog

De komende weken zullen we met meer regelmaat blogberichten op onze website plaatsen om u op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen binnen Frontline. Heeft u de behoefte om ook eens een blog te schrijven, om zodoende andere handbikers te helpen? Schroom dan niet om even een berichtje te sturen via het contactformulier, bellen kan natuurlijk ook!

Tips?

Heeft u een (taal-)foutje gezien op onze website? Laat het ons dan alstublieft weten! Op deze manier kunnen we ons blijven verbeteren.

Frontline Handbikes